10 från min midsommar

Pictures

Startade min midsommar med en riktigt härlig frukost! Kan det ens bli bättre än detta ovan? Jag hade dessutom kört ett riktigt svettigt rump-pass på gymmet innan så det kunde inte smakat bättre än vad det gjorde.

Sen åkte jag hem till familjen och vi började blanda lite sommardrinkar! Jag har aldrig varit ett fan av Aperol då jag tycker det är för beskt och därför knappt druckit det, men efter denna midsommar kommer jag dricka det mer. Det blev några stycken haha!

Men skiftade ändå med att dricka endast bubbel ibland! ;-)

Och hur jag såg ut vet ni ju redan efter DET HÄR inlägget!

Sen blev vi upphämtade och åkte hem till Lotta som var årets värd. Möttes av bubbel i dörren <3

Såhär mysigt hade vi det! Det SPÖregnade ute, asså verkligen öste ner till en början, så det var så himla mysigt att sitta här inne med öppna dörrar medan regnet öste ner utanför.

Och där satt vi och åt och drack gott i några omgångar. Först detta klassiska som jag verkligen krängde, sen några timmar senare började pappa grilla kött, olika korvar, majskolvar, halloumi osv och då åt jag så mycket att jag fick ont i magen. Äeh, det var så gott alltihop! Älskar att jag pendlade mellan rose och bubbel för jag inte kunde bestämma mig, haha.

Nypotatis med löjrom, gräddfil och gräslök - hur gott och midsommarigt är inte det?

(jag tog tyvärr inte några bilder, så dessa har jag fått av pappa) Vi hade en riktigt mysig OCH rolig kväll! Efter maten kom även Bianca och Jordan, sen åkte vi hem till Johan för dessert och alldeles för hög musik ;-) Framåt småtimmarna kom även Simon och Emina, för ett tag såg jag inget slut på denna kväll, men är ändå glad att jag åkte hem i ganska god tid så man var människa dagen efter.

Gillar

Kommentarer