15 frågor

Pictures

Alla bilder är från 2013

1. Vad är du beroende av? Nutella :/

2. Du måste klä dig i en färg resten av livet, vilken? Svart! Inte ens svårt ju, jag klär mig redan mycket i svart.

3. Vad får du oftast komplimanger för? Mina tänder och leende tror jag.

4. Dina planer för 2017? Jag gillar vår lägenhet, den är så mysig, men 2017 blir året jag flyttar ut från den till något nytt haha.

5. Brukar du skratta för dig själv? Ja det gör jag faktiskt haha, speciellt när jag kollar på Vänner.

6. Vad är det konstigaste du ätit? Det konstigaste jag ätit som jag kan komma på nu är väl sniglar. Som jag dessutom gillar!

7. Hur imponerar man på dig? Jag vet verkligen inte, det är väldigt svårt att imponera på mig. Men jag tror jag blir imponerad av människor som kan mer än mig haha.

8. Vilken stad vill du bo i för resten av livet? Vilken svår fråga, jag vet inte. Älskar Helsingborg så skulle iallafall vilja ha detta som mitt "hem" <3

9. Hur ser din morgonrutin ut? Går upp direkt när jag vaknar (snoozar aldrig), sätter mig i köket med en Nocco eller celsius och bloggar/svarar på mejl innan jag tränar.

10. Vad längtar du efter? Jag längtar inte efter något speciellt, har en del roliga saker framför mig just nu. Måste jag välja så längtar jag två dagar framåt.

11. Serier du följer just nu? Följer ingen serie. I Dubai såg vi Gåsmamman som var bra, tänkte börja kolla på Skam nu faktiskt. Alla har sett Skam antar jag?

12. När brukar du oftast gå och lägga dig? Detta kanske ni inte tror, men jag går och lägger mig mellan 21-22 oftast. Jag går upp 6 varje dag typ och nu under vinterhalvåret när det är så mörkt och man tar det mer lugnt än på sommaren, så går jag hellre och lägger mig än att kolla på tv tex.

13. 5 saker du vill göra i framtiden? Köpa ett stort hus, gifta mig, bli mamma, anordna en riktigt stor överraskningsfest för någon och... hoppa fallskärm? Jag vill göra det, men kommer nog aldrig våga haha.

14. Vad finns alltid i din handväska? Lypsyl! Hade aldrig klarat mig utan det tror jag. Sen tuggomi, plånbok, handkräm, handsprit, laddare (när jag har lite större väska) och oftast hörlurar.

15. 2 bloggar du följer? Följer faktiskt inga bloggar, men om det är någon som jag ändå kollar in ganska ofta är det Kenza. Och Petra ibland också då jag alltid snappar upp någon inspo när jag klickar mig in på hennes blogg.

Gillar

Kommentarer