15,5 km löpning + övning för överkropp

Fitness

Helt glömt bort att berätta hur bra det faktiskt gick på min och pappas löptur i lördags. Det blev 15,5 km i lite regn och rusk, men det var kul! Vi sprang i ett snacktempo kan man säga, våra munnar gick i ett faktiskt haha. Perfekt om man vill snacka av sig med någon, gå ut och spring en och en halv mil tillsammans!

Igår var jag lite trött i benen så jag körde ett litet överkroppspass med Denkan. Denna övningen gillar jag verkligen! Lätt böjda ben och lite svank, sen bara dra ner stången med raka armar i ett lugnt tempo. För mig känns det både i ländrygg, skulderbladen, axlar, triceps och underarmar. En bra överkroppsövning med andra ord, haha.

Brukar köra den översta först och sen direkt efter tar jag några steg framåt och kör så många reps (snabbt) jag orkar av denna ovan. Tycker dom kompletterar varandra bra så efter varandra, får riktig mjölksyra tillslut! Framförallt i triceps.

/ One of my absolute favorite exercise for upper body, feels like everywhere on my back and arms. I usually start with the first one (the one above) and then I take a few steps forward and do the second one after, quick. So tough to combine! Especially for triceps.

Gillar

Kommentarer