16km löpning och gårdagens träningspass

God morgon! På måndagar går jag ju alltid på pass, intervallträning, och jag bara älskar det passet! Gillar övningarna, tempot och dessutom så känner jag att jag fortfarande kan utvecklas och förbättra övningarna och det är alltid viktigt så man kan motivera sig. Sen föredrar jag ju att träna själv (eller med Dennis och pappa), så då är det ju ändå kul med lite variation i form av att gå på pass 2-3 gånger i veckan.

Gårdagens pass ser ni på tavlan, som ni ser var det en hel del ben, rumpa och mage – mina favoritmuskelgrupper att träna! Skulle säga att ben och rumpa ihop med pulshöjning alltid är i fokus på, kanske därför jag gillar dom passen så mycket! Jag sprang ju däremot 16 km i söndags, så igår var det verkligen jobbigt redan i uppvärmningen haha. Det känns i benen idag kan jag säga! Så idag blir det vila och en hel del gottis i soffan.

/ Good morning! On the pic you see yesterdays workout, just love these workout sessions with intervals and focus on legs and ass! Even though I prefer working out by myself (or with Dennis or my dad) its fun to be on these classes 2-3 times a week, important with variety. After 16km run on Sunday and then intervals yesterday, you could probably guess how tired I am today? Rest day with candy!

Gillar

Kommentarer