17 frågor om det gångna året

Pictures, Uncategorized

Jag får inte riktigt nog av dessa 2016-listor känns det som, men det är ju så roligt att tänka tillbaka, reflektera och samtidigt komma på vad man istället vill åstadkomma eller ha mer av 2017. Så här kommer, antagligen den sista, genomgången av 2016.

Vilka länder besökte du?
Spanien 4 gånger, Tyskland, Tjeckien, Kroatien, Norge, Danmark några gånger.

Är det något du saknade år 2016 som du vill ha år 2017?
En fet vinst på lotto hade väl varit gött.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?
Inga speciella datum så vad jag kan komma nu på rak arm, men många händelser jag komma minnas!

Vad var din största karriärsmässiga framgång?
Min anställning på Länsförsäkringar Bank. Tycker det är lite svårt för mitt huvud att kombinera mina studier och jobb, då jag pluggar till inredningskonsulent och arkitekt men jobbar inom bank med ekonomi och lån. Tycker dock jag lyckats riktigt bra detta år :-)

Och din största framgång privat?
Jag tycker jag har utvecklats mycket som privat detta året, vad kan jag kanske inte riktigt sätta fingret på. Kanske låter konstigt för er, men känner att jag har blivit mer ödmjuk, snäll, omtänksam osv mot folk jag kanske inte står så nära. En egenskap jag kanske saknade lite innan haha.

Vad spenderade du mest pengar på?
Väskor, och presenter till andra ;-) Sen mat går det ju en del tusenlappar till haha.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?

One Dance toppar väl på den fronten!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare tror jag!

Vad önskar du att du gjort mer?
Svår fråga, men jag får väl säga att jag hade velat resa mer. Jag reste ändå en hel del, men man kan aldrig resa för mycket. Sen skulle jag vilja spendera ännu mer tid med de gamla 2017 <3

Den maträtt du åt oftast 2016?
Thai mat och sushi. Och kebab :/

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
Jag var i Kroatien med familjen. Dagens startade såklart med sång och många paket på sängen (så gulligt att dom asade med alla de presenterna ner till Kroatien <3), sen den största och godaste frukosten med bubbel och bloody mary, sen gottade vi oss på en solstol på den vackra stenstranden hela dagen, drack champagne på balkongen när vi gjorde ve oss, drack drinkar nere på hotellets terass innan middagen (som alla kvällar den resan), sen var vi ute och åt gott på en restaurang på kvällen och drack gott vin såklart. Många skratt och pussar precis som jag vill ha det <3

Högsta önskan just nu?
Helt ärligt? Att det blir ett slut på all terror i världen. Tycker det är så jävla hemskt.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Såklart! Tex att jag inte var mega förkyld hela sista månaden så jag hade kunnat träna lite, det blir inte kul att komma tillbaka nu haha.

Vad fick dig att må bra?
Mina nära och kära runt omkring. När jag tänker på att jag har en familj och släkt, en pojkvän + hans familj som är min extra familj och vänner så mår jag alltid extra bra.

Vem saknade du?
Min farmor och mina vänner som bor i andra städer/länder som jag inte hade tillfälle att träffa i år.

Vad är du mest stolt över?

Vet inte. Jag är inte duktig på att vara stolt över mig själv. Jag har bra självförtroende och allt som har med det att göra, men att vara stolt och nöjd över något är jag desto sämre på. Även fast jag liksom har 100 bollar i luften och klarar allt verkar jag inte vara nöjd och stolt över det. Så det får bli något jag ska bli bättre på år 2017 och framåt!

Har du några resor inplanerade 2017?

Nej! Jag blir nästan deppig av att tänka på det, är det något jag i princip alltid har så är det en resa inplanerad. 2016 har jag iallafall verkligen alltid haft en eller två resor inplanerade, det piggar alltid upp och motiverar en framåt! Måste boka in en resa pronto känner jag.

Gillar

Kommentarer