3 saker om mig!

Pictures

Tre saker jag skulle vilja uppleva igen: Studentveckan, Min och Denkans första kyss (även fast jag kommer ihåg det som om det var igår) och Paris! Drömmer verkligen om Paris just nu. Även fast jag bara varit där 1 gång så är jag kär i den staden.

Tre saker jag uppskattar: Riktigt svårt att komma på bara tre saker, uppskattar såklart ofantligt många saker! Men om jag ska ta några saker som bara angår mig så får det väl bli att jag (och de jag älskar) har en frisk och stark kropp, människorna jag har runt mig samt att jag uppskattar min inställning till livet, jag har alltid väldigt nära till skratt. Det kan man väl göra?

Tre ord som beskriver mig: Glad, romantisk och lite galen.

Tre saker jag vill bli bättre på: Listan med vad man behöver bli bättre på kn säkert göras lång,, men ändå är det svårt att komma på vad man vill bli bättre på. Vad jag kommer på nu spontant är yoga, laga mat och bara leva i nuet! Ibland kan jag bli lite stissig angående hur mitt liv ska/kommer se ut om 1-2 år, och det är ingenting jag tycker man behöver oroa sig över utan vi alla vet ju att allt oftast löser sig till det bra till slut!

Tre saker som jag vill ha: En svart dionysus, velvet boots och en fräsch solbränna.

Tre saker jag älskar att göra: Träna, äta, mysa.

Tre saker jag inte kan vara utan: Såklart kan jag inte vara utan min familj inklusive Denkan (och pengar och mat hehe och kärlek!!), så tänkte ta tre saker utöver det och det är: träning, lösgodis (tydligen...) och sen vill jag verkligen inte vara utan ett leende på mina läppar! Tänkte skriva att jag inte kan vara utan mitt gosedjur Ior som jag haft i måååånga år när jag sover, men insåg nyss att han legat under sängen i säkert 5 månader nu :(. Sen att vara utan bubbel hade ju varit ett tråkigt liv.

Gillar

Kommentarer