4 i mitt huvud idag

Inspiration

God morgon fredag och början på långledigt! Måste erkänna att det känns VÄLDIGT skönt med denna påskhelgen, ska verkligen njuta av några extra lediga dagar och bara ta till vara på tiden genom att umgås med nära och kära och äta massa gott!

Inleder denna härliga helg med några inspobilder jag snappade upp nyss när jag satt och klickade runt på pinterest lite. Alltså, denna isdisk är ju helt klart ett MÅSTE så fort det "får plats" i kommande kök! Både snyggt, coolt och välbehövligt haha. När man inte har is i den så kan man ju ha blommor tex. Och outfiten på högra bilden är sååå hur jag vill klä mig i vår, älskar basic med en liten touch som skorna i detta fall. Jeansen var ju perfekt också!

Sen har vi denna vackra väska. Klassisk men sticker ändå ut lite! Funderat på den ett tag så man kanske ändå skulle slå till? Det är ju inte så att man ångrar ett köp direkt, man ångrar alltid bara det man inte köpte haha. Något jag däremot redan har är solglasögonen ovan, klickade hem dessa brillor så jag längtar efter att få inviga dem! Vet inte om dom ens passar till mitt ansikte men vi får se, det som är det kluriga med solglasögon - dom passar ju inte alla huvudformer haha. Håll tummarna, för jag tycker dom är så balla!

Gillar

Kommentarer