5 saker ni inte visste om mig #2

Outfits

Playsuit HERE
And my favorite drink from Vitamin Well HERE

Ni gillade mitt förra inlägg med lite bekännelser om mig som ni kanske inte visste, så här kommer några nya!

- Jag dricker alltid från samma ställe på ett glas, jag har typ alltid något klet på mina läppar (läppglans, lypsyl etc) så jag ser var jag druckit så jag dricker alltid från samma ställe för jag tycker det är äckligt att ha många olika "läppar" på glaset haha.

- Jag har varit världens partyprinsessa, asså världens stökigaste haha.

- Jag är glad i mat om någon missat det, äter oftast alltid mer än min pojkvän till och med. Det är faktiskt sant haha!

- Jag gillar att vara själv ibland. Men det är väl just det att man gillar det när man själv kan välja det kanske?

- Jag knyter "starka band" till olika låtar, jag kan tex lyssna på en låt som jag hade som favorit 2008 och bli helt nostalgisk. Jag har verkligen sjukt många låtar som får mig att bli helt pirrig av härliga minnen! 

Gillar

Kommentarer

Tess
,
Följer din snap chat och instagram också, hur kan du äta så mycket gott men ändå ha den perfekta kroppen? Hur mycket äter du när du skriver mycket? Är också en matglad tjej men skäms hur mycket jag kan äta... Kan äta alltså mer än en kille, typ tre hamburgare med bröd och pommes, så kommer de andra tjejerna som är mätta efter några pommes! Har blivit mer "grov" sen jag tränat och ätit. Väger nu 54 kg till mina 166 cm, tycker det är "mycket" då jag vägt 48 kg för något år sedan. Hur kan man börja älska att man har större röv och mer att ta i ?

Ursäkta för min långa kommentar
Josefin B,
Älskar sådana listor!!
www.devote.se/joseefiinb