5km lopp + 10km lopp nästa vecka!

Fitness

Att springa nu när graderna stigit lite är så mycket härligare, roligare och lättare! Jag och Denkan har dessutom börjat springa tillsammans så det är verkligen extra kul. Han ska få hjälpa mig att slå mitt 5km rekord denna sommaren har jag bestämt, "bara" 3 minuter ner till det målet. 3 minuter låter så lite, men det är så mycket på 5 km. Sprang något liknande förra sommaren så jag vet jag kan!

Jag har två lopp framför mig, båda nästa vecka! Vårruset 5km på onsdag med ett stort gäng tjejer och sen Springtime 10km på lördag med pappa. Hoppas dom två loppen kommer sätta ribban för sommarens träning, känns iallafall som att det kommer bli mycket löpning i sommar!

Det gäller att göra den träningen som man känner att man blir gladast av, som liksom ger mest! Jag känner att jag behöver något att sträva efter, tex måltider på olika distanser. Grejen är ju faktiskt att det tar så himla mycket tid att träna upp konditionen och jag har inte riktigt tålamodet för det, eller tiden. Eller tid har man alltid, men jag kan inte prioritera träningen så mycket. Men, nu när Denkan börjat springa med mig så tror jag det blir lite enklare iallafall!

  • Fitness

Gillar

Kommentarer

linneajosefin
linneajosefin,
Vilken exakt tid är det du har som mål? 😃
nouw.com/linneajosefin