Årliga tjejresan

Travel

Det börjar faktiskt kännas att man inte varit utomlands på ett bra tag nu. Senast jag var iväg på en resa var i slutet av november när vi var i Monaco och Cap Ferrat. Vilken tur nu i efterhand att vi åkte iväg och gjorde den resan, och att vi dessutom hade sån himla tur med vädret just den tiden vi var där.

Något jag saknat i år är min och mammas årliga weekend till Palma och Illetas i slutet på maj. Den resan är alltid så himla härlig. Inga måsten, knappt några planer, bara jag och mamma, äter massa god mat, shoppar i timmar, dricker mängder med bubbel och sangria, latar oss vid hotellets pool eller på stranden, går morgonpromenader och bara är. Även fast den typ av resa tar time out nu i några år framöver och tjejerna kommer hänga med om vi kommer iväg på en tjejresa, och att vuxenhotell byts ut mot Bamseklubben-hotell (eller det kanske man faktiskt inte måste?) så känner jag ändå att jag och mamma måste komma iväg själva också någon gång igen :-) just nu känns det dock som att jag ALDRIG vill resa utan Adele och Chloé, men måste ”bryta mig loss” från dom också i framtiden och bara vara Andrea. Viktigt det med.

Saknar det faktiskt riktigt mycket nu när jag känner efter haha. Tror vi hann med 4 eller 5 år i rad innan det kom in bebisar i bilden, jag hade en tanke att vi skulle skjuta på den i år och kanske åka i september istället (med tjejerna då såklart) men alla sådana planer blev ju inställda. Nu i efterhand är jag faktiskt glad att vi inte åker någonstans nu deras första sommar, för denna värme är inte roligt för dom eller oss när dom är såhär små. Nästa år blir det lättare när dom går :-)

  • Travel

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,
Nej värmen är inte rolig för dom små.. Vi har fått suttit inne med Ac igång alla varma dagar med lillkillen🥰
nouw.com/evelinajosefines
Mammatillthea
Mammatillthea,
Vad härlig palma resan låter 😍
nouw.com/mammatillthea
Maria,
Gud så fin bikini!
www.rmrelining.se/