Armani restaurant

Food, Travel

En middag jag gärna uppelever igen var den vi hade när vi var på Armani som är en restaurang som ligger i Burj Khalifa. Såhär såg det ut när man kom in i Armani som består av hotell och restauranger.

Det luktade så mycket parfym inne i lobbyn, haha. Armaniparfym såklart.

Vilken restaurangupplevelse! Maten, utsikten, servicen, ja allt var så bra! Vi började med lite smått och bröd.

Jag blev totalt förälskad i marmorbordet de hade inne i ett av deras private dining room.. / Vi tog pumpasoppa som var krämig och god.

Sen tog vi även burrata, och det var den godaste burratan vi båda någonsin ätit. Burrata är ju gott, så tänk er då hur god denna var om det var den godaste vi ätit, haha.

Om man kollade upp på uteserveringen såg man toppen av Burj Khalifa, så coolt. / Snyggaste killen!

Sen åt vi huvudrätt där jag tog råbiff (som var det enda som inte höll måttet) och babe tog saffranrisotto med oxfile som var desto bättre! Och sen var det dags för dessert.

Vi kunde inte bestämma oss så vi tog 3 olika desserter, tur var väl det för de var inte så jättestora. Den absolut godaste var den rektangulära som var white chocolate cheesecake som hade 25 karats guld på toppen. Ja, ni fattar att den var försvinnande god.

Som grädden på moset var där ett privat event just den kvällen nere på marken några våningar ner där det var uppträde med saxofon, fiol osv så det gjorde bara kvällen ännu bättre. Sen hade vi bara en väldigt mysig stund tillsammans, som vanligt <3

/ Mixed pics from our dinner at the Armani restaurant. Really liked that place! It was a wonderful evening with delicious food and everything with this evening was so good. We had a really cozy time <3

Gillar

Kommentarer

Paulina
,
Hej, vad lyxigt det ser ut, din klänning är sjukt fin så undrar om du vill dela med dig vart den är ifrån? 😊
andiclausen
andiclausen,