Att ge sig själv en klapp på axeln

Pictures, Personal

Äntligen torsdag och snart helg! Förstå mig rätt, jag njuter av vardagarna också men helg är ändå helg. Jobb-livet kommer lite på paus då och det är ju viktigt att känna att man kan andas ut någon gång. Iallafall känner jag verkligen att jag behövt helgen de senaste veckorna sen vi kom hem från Marbella.

Försöker just nu hinna med mitt examensarbete som kräver mycket jobb och pyssel, mitt bankjobb, svara på mejl och hålla igång samarbeten, knyta nya samarbeten, hålla deadlines på kampanjer, ta beslut angående renoveringen i nya lägenheten, packa och städa undan i vår nuvarande lägenhet, umgås med familj och vänner, vill gärna träna 6-7 pass i veckan och så är det kul att blogga lite mellan varven! Puh.

Jag gillar att ha 100 bollar i luften och att ha hektiska och fullproppade dagar är vad livet går ut på enligt mig, så det brukar inte hända att jag reflekterar över att det är mycket. Men om jag gör det, så försöker jag alltid tänka på de i min ålder som inte har så mycket för sig. Det är inte alla som är fastanställd på ett välkänt bankföretag. Det är inte alla som har drivet att plugga 100% vid sidan av det. Det är inte alla som har familj och en sambo som man vill träffa och rå om varje dag i form av långa middagar och mys. Det är inte alla som har möjligheten att köpa och rusta upp en lägenhet.

Jag brukar helt enkelt bara stanna upp och vara tacksam, ge mig själv en rejäl klapp på axeln, säga till mig själv hur grym duktig jag är och sen lägga i en extra växel.

Gillar

Kommentarer