Att ta bilder på gymmet?

Fitness

Topp, HÄR / Tights, HÄR

Vad dricker jag? Nocco! Att få i sig grenade aminosyror under tiden som man tränar är guldvärt, jag kan märka stor skillnad på återhämtningen när jag druckit det vs. när jag inte druckit det på ett tag.

God morgon på er! Lördag och snart dags för mitt favoritpass på gymmet - Tabata! Jag har ju typ ALDRIG gått på pass förut, men i somras kom jag in i ett pass-flow och hittade några favoriter, nu var det dock ett tag sen som jag var på pass så ska försöka komma in i det lite igen. Det är ju faktiskt ganska kul! Och lite skönt när någon säger till en vad man ska göra för övningar så man slipper tänka ut själv haha.

Börjat bli lite mer träningsinlägg i bloggen, som för 4 år sen? Gillar ni det eller? Har ju alltid tränat typ lika mycket, men skillnaden är väl att innan tog jag bilder på gymmet och nu gör jag aldrig det för att 1. har inte haft tid 2. det känns sjukt töntigt? Så utan bilder har man inget att blogga om haha. Kanske ska börja tänka på att ta lite träningsbilder igen ;-) Aja, nu måste jag köra till gymmet!

  • Fitness

Gillar

Kommentarer

ofeliahallqvist
ofeliahallqvist,
Vilka coola tights!! 😃
nouw.com/ofeliahallqvist
JosefineMoberg
JosefineMoberg,
Snygga träningskläder 😊
nouw.com/josefinemoberg