Att välja de fräschare alternativen

Food

Har ni satt upp många nyårslöften nu? Bara äta nyttigt och skippa sockret tex? Det är något jag aldrig kommer ge mig in på, av två olika anledningar. Det är inget för mig, och jag tror inte på det. Jag tror inte att man blir en lyckligare människa bara för att man väljer bort sockret i sitt liv, jag hade iallafall verkligen inte blivit det. Jag tycker jag har ett bra förhållande till mat, jag äter exakt vad jag vill när jag vill. Att äta vad man vill och mår bra av, det är att äta hälsosamt för mig. Att man har ett hälsosamt förhållande till mat. Dock är det något jag hade velat bli bättre på.

Jag äter både nyttigt och onyttigt, alla mål om dagen. Jag hade dock velat bli bättre på att ta mig tiden till att göra de där fräscha och färgglada målen. Så nu när jag kommer hem från Sälen ska jag fylla kylen med massa färska och ekologiska varor som jag kan göra goda mål av.

Jag skulle faktiskt vilja äta nyttigare än vad jag gör. Det är mycket Max, kebabtallrikar, Cola, chips och godis i mängder även på vardagar. Det är inget jag kommer att "tvinga" mig själv till att sluta med, ska bara se om jag kanske kan tänka ett steg längre och byta ut kebabtillariken en tisdagskväll mot lax och sötpommes som jag tycker är lika gott (nästan) - men som bara är lite jobbigare att få på bordet. Eller kanske ta ett avokadoknäcke istället för att kränga choklad när jag är sugen/småhungrig. Många gånger är jag liksom bara lat, någon mer som känner igen sig på det? Isåfall får ni hänga på mig.


  • Food

Gillar

Kommentarer