back to fitness

Fitness

Måndag och äntligen lite nystart på healthylife! Nej skoja, men komma tillbaka till mina gamla rutiner med kost och träning. Tror jag var på gymmet i typ maj senast så det ska bli kul att komma igång, börja springa och så igen. Behöver nog ha det som en morot för att klara mig igenom en grå höst! Så ni som har saknat mina tränings/frukost-inlägg - nu kommer dom tillbaka :-) 

Jag börjar med springintervaller och för att komma tillbaka snabbt tycker jag att 200m intervaller funkar riktigt bra. Springa 200m så snabbt jag kan (glöm ej lite uppvärmning innan, det blir lättare från start då), vila ca 30sek (stå inte still, försök jogga sakta!) och fortsätt så tills du tuppar av haha. Efter 3km brukar jag vara lagom trött alltså haha! Det som är det bästa med intervaller där du måste ge allt, du behöver inte lång tid för det. 

// Monday and time to get back to healthy life again! I start with intervals, run as fast as you can for 200m, rest 30sec without standing still and then conitune like that until you drop haha.

Gillar

Kommentarer

joseefiinb,
vilka snygga träningskläder! kram
www.joseefiinb.devote.se
andiclausen
andiclausen,
Tack 😊 kramn
nouw.com/andiclausen