Bästa benpasset

Fitness

Vi bestämde oss för att sticka iväg till gymmet ute i Höganäs en sväng, vi tränade alltid där innan men det var ett tag sen nu. Det är så skönt för det är bara vi där! Vi drack varsin vitamin well focus, så fräsch och god!

Jag hade på mig vindjacka från Adidas Stella Sport, tights from Onzie.com, sneakers HÄRIFRÅN och väska från Marc by Marc Jacobs.

Lite lökiga pussbilder får man ju ha, trötta och mörbultade efter ett hårt träningspass <3

Motivationen för träning just nu är verkligen på topp! Varierar träningspassen väldigt mycket och försöker komma på nya saker, så jag tror det är därför det också flyter på bra. Idag körde jag fokus ben och rumpa, lär knappt kunna sitta senare ikväll då jag skakade i sista övningarna men det är ju så det ska vara.

- 10 min intervaller på trappmaskinen.
- 100 knäböj med 20kg
- 120 utfall med 6kgs hantlar
- 30 marklyft, 15kg
- 80 donkey kicks
- 40 pistol squats
- 40 höft/rumplyft med ett ben
- 80 skidhopp

Detta är alltså hela passet, men jag gjorde alla övningarna mixat med varandra (alltså inte 100knäböj på raken utan kanske 20st sen 20 utfall osv) och vissa körde jag i tabata intervaller för att få upp pulsen ordentligt.

/ Went to the gym with babe for a really good workout, ass and legs today! I was so shaky when we were done, but thats the point of working out! 

Gillar

Kommentarer