Behöver er hjälp!

Pictures

Som rubriken lyder, jag behöver er hjälp! Och det snabbt, haha. Jag behöver kika igång julen på riktigt och få den där härliga julkänslan. Mys-mode har jag, så där är vi hemma, men att det är julafton om en vecka – den känslan infinner sig dessvärre inte. Jag ÄLSKAR julen och är en sån som tjatar ut jullåtarna från första advent, till julafton.

I år har det dock inte blivit mycket av den varan, har heller inte haft en lägenhet att pynta och göra julfin. Gråter nästan lite inombords, julen är ju så mysig och den passerar så snabbt så man måste passa på att njuta så fort december kommer i princip, så nu känns det ju lite tråkigt att det endast är en vecka kvar till självaste julafton.

Så – dela gärna med er av era bästa komma-in-i-julstämning-tips! Vi har bakat lussebullar och vi har varit på julbord, och båda dom sakerna är ju något som kryddar till det, men jag behöver mer! Haha. Att klä en julgran är ju verkligen en bra grej, även att slå in sina julklappar samtidigt som man tar en typisk julfika och lyssnar på sin jullista gillar jag hihi.

Gillar

Kommentarer

lindholm
lindholm,
jag har också haft lite svårt att hitta känslan, men har dragit igång brasan på Netflix (bästa grejen när man itne har en gene brasa), en mysig julspellista (tips denna: https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DXb7KOnsvmh8V?si=WOPL2h3xRSGDupQ0jD1cQg ), värmt glögg som jag gått och smuttat på och sen julpyntat lite sporadiskt i lägenheten. Har funkat ganska bra 😊
nouw.com/lindholm