Behöver lite valp-mys

Pictures

Vet ni vad jag hade behövt idag? Mysa lite med en gosig valp! Dessa bilderna är nog 2 år gamla, på Dennis familj hund Zoi när hon precis hade kommit... Hur liten och söt? Litet gosedjur! Nu är hon dock lite kaxigare än hon var på dessa bilder hehe men fortfarande en sötis.

På tal om valpar, vill så gärna ha en hund men samtidigt inte. När vi har pratat om att skaffa en liten vovve så har jag mest funderat på vilka olika som kan ställa upp och passa den när vi är iväg, och det kanske inte är den första tanken som ska komma upp när man funderar på att skaffa hund haha. Dessutom har jag aldrig haft hund i mitt liv så det hade varit en "stor" omställning för mig, Denkan har alltid haft hund så det är han som tagit ner mig på jorden när jag börjat prata om hund. En av anledningarna är också att vi vill bo i hus när vi skaffar hund, så hunden kan känna frihet och leka i trädgården. Känns lite instängt för en hund i lägenhet? Men, om något år kanske det passar bättre!

/ Need some puppy love today! This is Dennis family´s dog for like 2 years ago when it just arrived, so cute! We really want a dog but right now theres just not enough time for it, but maybe in the near future!

Gillar

Kommentarer