Behövs en förändring

Interior, Inspiration

Bilder lånade från Pinterest

Att vara iväg hemifrån gör verkligen att man får ny inspiration till att fixa till hemma! Vi flyttade ju in i vår nuvarande lägenhet i slutet på december 2019, sen kom tjejerna 3 månader senare och det har liksom gjort att det sista fix och trixet i lägenheten har kommit lite i skymundan. Nu när vi är iväg så känner vi verkligen att när vi kommer hem är det dags att ta tag i det och bli klara ordentligt så vi kan njuta 100% i vår älskade lägenhet.

Som ni ser på bilderna så ska vi snacka lite matplats. Vi bestämde oss för att inte köpa för mycket nya möbler till denna lägenhet då små kiddos + nya och fina möbler inte är bästa kombon, men nu orkar vi inte tänka så längre haha. Även fast det nu egentligen börjar gälla, 1 års åldern känns allt annat än lugn haha. MEN vi känner så här, vårt nuvarande matbord har vi haft i många år, varit supernöjda med det men nu känner vi att vi är värda något nytt och fräscht. Dessutom är vi så trötta på svart, vi har svart matbord (dock 9/10 gånger duk på) och så har vi även svarta matstolar, just nu kan jag spy på det haha. Vi både vill ha ett stort, runt eller ovalt matbord i trä med matchande stolar. Vi var lite inne på någon maffig stenskiva också men vårt kök är ju en enda stor carrarrasten så vi landade ändå i att trä blir bäst hehe.

Så! Vi hittade äntligen både bord och stolar som vi verkligen gillar, men så kunde vi inte bestämma oss - ask eller valnöt? Jag har alltid velat ha in valnöt i hemmet så jag var helt insnöad på det, men så tänkte vi till och kom fram till att det kanske inte är så roligt just nu? Ser att många byter ut till valnöt nu och därför så fick vi upp ögonen för ask istället. Ek är också superfint! Men jag tycker ju valnöt är så snyggt och varmt i ett hem, men samtidigt ask känns mer up to date.

Vi har iallafall beställt matbord samt stolar som förhoppningsvis väntar på oss när vi kommer hem, men vad tror ni det blev? Ask eller valnöt? ;-P

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh vilken härlig inspo❤️

nouw.com/louiseedling