Berlin <3

Som jag saknar min pärla i Berlin, Franzi! Vi träffades för första gången strax efter vi hade flyttat till Tyskland i början av 2013, sen har vi hängt ihop sedan dess, även fast vi inte ens bott i samma land de senaste 2 åren. Hon har dock varit här och jag har varit i Berlin några gånger sedan vi flyttade hem. Här åt vi på ett ställe jag verkligen gillade, , god sushi, smarriga drinkar och härlig stämning!

Älskar verkligen Berlin och Tyskland. Jättesvårt att ta in vad som hänt där nu, allt sånt här som händer är otroligt hemskt men det känns verkligen så nära på något sätt. Där det hände har man gått hur många gånger som helst. Så fort jag och Dennis läste om det på nyheterna så slängde vi oss på mobilerna och smsade våra vänner i Berlin. Jag satt uppe i en timme extra i måndagskväll för jag fick inte tag på Franzi, jag som lätt bli orolig över sånt var väldigt orolig i måndags innan jag fick höra att alla var ok, även fast dom varit bara några meter därifrån. Trots det som hänt vill jag bara åka dit nu!

/ I really miss my dear friend Franzi from Berlin! Cant believe whats been happening there now, its unbelievable. Everything thats bad thats happeninh in the would right now is terrible ofcourse, but Berlin feels so close and different because Ive lived in germany and been in Berlin so many times, and have friends there. Evenwhat happened thereI really want to go to Berlin now!

Gillar

Kommentarer