Berlin halvmarathon - bilder!

Fitness

Alltså, jag har ju helt glömt bort att skriva om loppet? Det var iallafall så kul! Vi gick upp ganska tidigt och åt en stor frukost. Lite kul att det bara var massa löpare på frukosten då kl 07, kändes nästan som man var på träningsläger även fast man var på en lyxig hotellfrulle haha. Sen lagom innan vi kulle gå mot starten så kom lingonveckan på besök, snacka om bra tajming?

Vi innan vs efter loppet. Ganska glada på båda bilderna faktiskt? Men jag var typ tröttare på bilden till vänster (innan loppet, haha). Jag hade ju både varit skadad och sjuk i 8 dagar innan loppet och var fortfarande inte 100, så jag kände mig verkligen trött i kroppen men ville såklart ändå genomföra det. Lyckligtvis blev jag inte sjuk efter loppet!

Såhär såg det ju som sagt ut i min start, och det var ganska tight genom hela loppet faktiskt. Tror det hade gjort stor skillnad bara man kom upp 2 startgrupper, men nu startade jag ju här för det var min första gång. Men liksom här stod ju sånna som redan innan hade bestämt sig för att bara gå, så det blev ju lite slalom. MEN det var ju såklart inget som man störde sig på, men jag är inte riktigt van att springa lopp bara då detta var mitt andra.

Känslan efteråt...! Hade inte riktigt huvudet med mig denna dagen, ibland är det bara så. Jag gjorde det bästa av det och det blev ändå rätt bra! När man kom i mål så fanns där bananer i mängder, öl i överflöd, vatten, te och lite sånt så det var bara att hetsäta och hälla i sig dricka. Jag dricker inte ens öl, men jag kanske kommer börja göra det för denna ölen smakade jävligt gott måste jag säga haha.

Två riktiga gladingar efter mål! Pappa har sprungit en hel del halvmarathon men nu när jag hakat på ett så har han fått feeling och sa redan att han skulle boka in oss på ett nytt halvmara, det är väl egentligen bara att hänga med! Det är faktiskt en härlig distans, men jag är inte tillräckligt bra tränad för den distansen än men jag hoppas springa desto mer i vår och sommar!

  • Fitness

Gillar

Kommentarer

emmaholen
emmaholen,
Åh så himla roligt!! 😃
nouw.com/emmaholen
andiclausen
andiclausen,
sottochsalt
sottochsalt,
Erika,
Wow! Häftigt! Har själv inte sprungit så många lopp, men blir allt mer peppad! Just när det gäller löpning och lingonveckan så måste jag bara tipsa om menskopp! Jag har en från www.menskopp.se och är verkligen hur nöjd som helst! Kommer inte använda bindor eller tamponger igen. Tyckte det var väldigt jobbigt att springa med binda (instängt liksom). Tampong med för den delen. Hoppas nästa lopp blir något nytt utmanande! 😃
www.menskopp.se