Berörd till tårar, sushi och vinkväll, middag hos mormor samt en tripp till Malmö

Min helg i bilder

Vaknade upp i fredags till ett vitt Helsingborg. Det är lite mysigt, speciellt kl 06 på morgonen, men just nu känner man bara att vädret är ett skämt.

Blev på bättre humör när jag kom till gymmet och det var helt folktomt. En liten stund iallafall.

Jag körde ett grymt rumppass! Den energin man få av ett bra och svettigt träningspass tidigt på morgonen är så härlig att ha med sig resten av dagen.

Dagen rullade på och sen när klockan slog fem så var jag på gymmet igen för ett hot yoga-pass. Det var några veckor sen jag var där så även fast det var ett enkelt pass så var det ganska tungt! Värmen gör ju sitt.

Klockan sju gick vi över till mormor. Så himla mysigt att hon bor typ 100 meter från oss! Vi började med bubbel och lite snacks i soffan innan det blev mat.

Gamlingarna i släkten! Tänk att min mormor (till vänster) är 85 år, ganska gammalt ändå. Fortfarande rolig att hänga med iallafall! Den lilla röda drycken på bordet var ett dessertvin som var riktigt trevligt för smaklökarna. Vi stannade tills jag höll på att somna vid matbordet runt halv tolv.

Sen var det lördag och jag kom iväg till gymmet även den morgonen! Morgonträningarna på lördagarna är ju en favorit. Det blev cardio och sen avslutade jag med ett gäng magövningar.

Lördagen spenderade jag bara hemma, pysslade och fixade. Vädret gör faktiskt att jag inte ens orkar klä på mig och gå ut haha, slask och blask lockar liksom inte till något. Jag åt iallafall denna nyttiga tallriken till lunch! Halloumi är bara så gott.

På eftermiddagen kände jag ändå att jag vill komma ut och få lite frisk luft, så det fick bli en promenad längs havet.

Jag och Denkan har som vanligt alltid roligt, haha.

Lördagskvällen innehöll sushi, vin och mello. Har bara sett finalen detta året och det räckte ju gott och väl kan jag säga, inte favoritprogrammet direkt. Men sushi och vin var desto trevligare!

Söndagen var även den en lugn dag som spenderades hemma tills vi fick fnatt och bara ville göra något. Så vi körde ner en sväng till Malmö för en sen lunch och lite shopping. Fick med mig en ny linneduk till matbordet, en blus och ett par ljusa jeans hem. Det var nära att jag behövde köpa en ny sjal också även fast Louis Vuitton inte finns i Malmö.. Tips - ät inte thai mat när du har din favoritsjal på dig som du inte vet om du kan tvätta.

Kan aldrig gå förbi American Spin Cream utan att köpa en glass, den är ju så god? Hade velat ha en sådan maskin hemma.

När vi kom tillbaka till Helsingborg så hoppade vi i myskläderna och sen var det dags för bio. Jag skulle egentligen gå med mamma men hon hade blivit lite sjuk så jag tog med mig Denkan istället. Vi såg Ted - För Kärlekens Skull och jag fick hålla mig från att inte börja gråta, men när sen Himlen är oskyldigt blå började spelas i filmen så brast det och jag kunde knappt stoppa tårarna. Mest för att den låten betyder väldigt mycket, men även för det faktiskt var en väldigt sorglig men fin film. Jag har ingen koppling till psykisk ohälsa eller kan relatera till det på något sätt, men filmen berörde ändå.

Sen spenderade vi resten av söndagskvällen i soffan. Jag hade både Farmen och Mästarnas Mästare att ta igen så man kan säga att jag hade en bra tv-kväll! Ser ni förresten att jag bytt ut tavlorna ovanför soffan? Även fast det är för liten i storlek och egentligen är till för att hänga på längden så gillar jag den där!

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vilken härlig helg 😍 Ted Gärdestads För kärlekens skull är ju så otroligt fin 💕 Och måste bara säga; HERREGUUD vilken god mjukglass det såg ut att va 😅❤️ Kram!
nouw.com/janielindahl
andiclausen
andiclausen,
ja så fin film 😍 ja mums, den ääääär god! testa! kram😘
nouw.com/andiclausen
isabylund
isabylund,

Haha vilken gullig glass <3 Och mysig helg juuu 😊

nouw.com/isabylund
andiclausen
andiclausen,
så god är den 😋😋
nouw.com/andiclausen
Alef
,
vart e dennis jaxka ifrån