Bilder från arkivet och den där fredagskänslan

Food, Pictures

Äntligen fredag! Jag har det väldigt bra på vardagarna också, men fredag är ändå fredag? Eller hur? Jag hoppas att jag alltid kommer ha den där härliga fredagskänslan oavsett vad jag kommer sysselsätta mig med i framtiden. Man kan aldrig få för mycket bra känslor liksom.

Hittade några bilder när jag scrollade i mobilen idag, från just en fredag.. i maj. Haha, när jag kollar på dessa bilder kan jag inte förstå att de är tagna för 2,5 månader sen? Eller jo på Denkans hår, men inte annars.

Vi njöt av en vår/sommarkväll och tur var väl det, det är ju i princip den enda vi fått i Helsingborg denna sommaren haha. Vi var på Barfota som ligger nere på stranden. Läget är ju magiskt, men det är också det enda som imponerade när vi var där. Eller ja, dom nötterna på bilden var gryyymt goda!

Och ett glas bubbel kan man sällan klaga på! Det är inte mycket som slår första klunken av ett glas bubbel, glaset ska gärna vara helt immigt och det enda man ska se är bubblor.

Lite av maten! Kommer inte riktigt ihåg men tror vi beställde in ett gäng med mindre rätter, bl a olika tacos, sötpommes, någon slags hummermacka, nachos och lite till. Det var gott men verkligen inget speciellt. Man kan typ inte ha en hummermacka så får man leta efter hummern? :(

Kolla bara utsikten vi hade medan vi åt vår kvällsmat och pratade om livet. Kommer ihåg att vi pratade om att vi så gärna hade velat hitta en ny lägenhet i Helsingborg som både var ett litet renoveringsobjekt men ändå föll oss i smaken - tänk att vi gjorde det också!

Finns verkligen inte mycket som slår att bara sitta och drömma iväg med den man älskar. Vi pratar alltid mycket om framtiden - planerar, drömmer, sätter upp mål etc. och det är alltid en extra härlig känsla när vi bockar av något från livets lista.

Mer av min utsikt <3 Han är/var snygg i det långa håret men jag föredrar faktiskt det snaggade. Just nu iallafall. Ett så fint ansikte ska man inte gömma bakom massa hår haha.

Kommer ju garanterat gå dit igen för att dricka bubbel eller drinkar, eller någon liten rätt, om vädret tillåter det inom en snar framtid, utsikten är ju så mysig.

På tal om både bubbel och mys, så är vi hemma hos min familj nu och skålar in helgen och ska äta gott!

Gillar

Kommentarer