Bilder från gamla lägenheten

Interior
Sjukt hur det kan kännas som om att det var flera månader sedan man bodde i sin förra lägenhet, man vänjer sig verkligen fort. Jag tänkte att jag skulle ta så många bilder på läggisen innan vi flyttade ut men livet kom emellan och jag hann verkligen inte. Som tur är så har jag ju faktiskt en hel del bilder sedan tidigare vilket alltid är kul, minnen av olika slag är alltid roligt!
Hittade dock dessa bilder med vår nya sittpuff som jag klickade hem. Den kommer ifrån Sleepo.se och är faktiskt helt underbar! Vi hann inte använda den alltid för mycket men jag tror jag har en bra plats för den i nya lägenheten, så den får helt klart hänga med dit. Jag vet inte riktigt hur stor den är, men kan den vara 80cm i diameter? Eller större? Stor är den i alla fall, det är det som gör den så himla fin tycker jag. Typ stor och klumpig, men så charmig med teddymaterialet.
Som sagt, hann inte bo med den så länge innan det var dags att flytta ut men på den tiden hann vi både ha den som fotpall eller förlängd soffa, bord och en extra sittplats. Och den är såklart fin att bara kolla på. Jag var faktiskt lite osäker på hur mycket jag skulle gilla teddymaterialet, om ens alls, men det gör jag! I lagom mängd som en sittpuff eller fåtölj tex haha. Denkan som är vääääldigt kräsen när det kommer till inredning, och det mesta haha, gillade även han den så det underlättar alltid vardagen haha. Ni kommer få bättre bilder på den framöver när vi flyttat in!

Eller hur ser den gosig ut? Ni hittar den HÄR !

Gillar

Kommentarer

amandatlindberg
amandatlindberg,