Bilder från senaste veckan

Travel, Mina dagar

Mitt "safe place" med tjejerna har länge varit att sätta dom i matstolarna, så jag vet vart jag har dom haha. Här är inte fallet så, för nu har Chloé börjat klättra ur sin stol - så nu vågar jag knappt vända ryggen till i 2 sekunder för det går ju så snabbt. Händer som tur var inte så ofta än men jag saknar redan våra matstolar hemma.

Eftermiddagspromenader här är guld!

Frukostarna också hehe. Dom har en riktigt god granola här som är perfekt knaprig och söt, äter den varje morgon.

Nybadade tjejer redo för lite lek och mys med mamma och pappa innan dom ska sova <3

6 euro för två kulor glass, känns helt rimligt haha.

Söt liten vy när tjejerna sover i vagnen. Dom känns så stora nu med vanliga skor, aaaahwwww.

Mamma sa häromdagen "Farmen har börjat" och det hade jag ju missat. Vet inte varför jag gillar det programmet men det gör jag, skålade tom med bubbel ;-)

Kvällsprommis (vid 17) innan tjejernas bad, så himla mysigt.

Marknad här varje lördag, alltid lika roligt. Det roligaste tycker jag är tallrikar och stråväskor, ska försöka att inte köpa med mig för mycket hem haha.

Favoritstunden på dagen, kvällsmyset i vår säng <3

Här stod vi i flera minuter och kollade på delfiner (!) som lekte en liten bit ut. Så himla häftigt att se på så nära håll.

Älskar att handla men jag är förbjuden att gå in i mataffärer här själv nu för jag handlar alldeles för mycket varje gång haha. Jag är mästare på att bara plocka på mig allt jag är sugen på som jag går förbi, säger att jag ska handla mjölk och yoggi, men så slutar det på 84 euro. Varje gång =)...

Vet inte vem som tycker det är roligast när Adele och Chloé ska gunga, dom eller vi. Haha. Iallafall så himla kul. Inre stress för mig dock att sätta dom i solen (är så anti små barn i direkt solljus, speciellt när dom får det i ögonen, så jag var så strikt med det i somras haha) men nu får dom vänja sig hehe.

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Vilka härliga bilder!

nouw.com/evelinajosefines
Mikaela
,

Var hittar man sista delen av förlossningen, eller den har kanske inte skrivits? 😊