Bilder från veckan!

Pictures

Vi (läs Denkan) har lagat mat hemma! En dag blev det högrevsburgare som var himmelskt goda faktiskt, med briochebröd, cheddar och halloumi. Mums!

Har hängt på gymmet hela 3 morgnar! Ett tag sen jag var så flitig, känns skönt.

Det har varit underbart majväder med spöregn och 3 grader. Äger inget paraply då alla antingen gått sönder eller blivit snodda. Hittade svärfars jacka i garderoben och den vill jag typ bo i nu, hur mysigt ser det inte ut? Haha.

Min älskling är verkligen en kille med klass <3 När jag kom hem en dag så var hela lägenheten städad från topp till tå och så stod dessa vackra blommor på soffbordet, bara så utan anledning <3

Haft lunchmöte och avnjutit en klassisk torsdagslunch - wallenbergare!

I början av veckan var det helt okej väder, så då passade vi på att ta en kvällspromenad som verkligen är så så så skönt! Något vi gör ofta på våren/sommaren.

Och så passade vi på att leka lite också när ingen såg. Haha <3

Var en sväng hos Annika så hon fick göra mitt hår lite vårfräscht! Synd bara att våren aldrig kommer :/ Annikas dotter Sonja var där samtidigt så våra munnar gick verkligen i ett, skvallerkärringar nr 1.

Lagat mat en kväll till! Ni som känner oss vet att vi i princip ALDRIG lagar mat, men denna veckan satte vi upp som mål att laga minst 2 kvällar. Vi fick sån craving för köttfärssås en kväll, vi åt som två små barn haha. Underskattad rätt.

Självklart startade jag veckan med att köpa en stor påse godis som skulle räcka hela veckan. Räckte väl 2 dagar.

Ett stopp på Thai är givet! Detta måste vara en av de rötterna jag beställt flest gånger i mitt liv, iallafall i Dennis liv. Han har ätit denna rätt flera gånger i månaden sen han var 12 år? Varför bryta ett vinnande koncept liksom! Rätten finns inte kvar på deras meny, men den är ett måste för oss ;-)


Gillar

Kommentarer

Wilma
,
Hej! Då skrev att ni nästan aldrig lagar mat, så jag undrar bara då vad/var ni äter? För ni äter väl middag varje kväll? Kram<3