Bilder från veckan

Mina dagar

Jag, Denkan och Martin (min lillebror) har varit på en mysig middag hos min farmors syster, som har varit exakt lika nära som vår farmor och mormor genom alla år <3 Vi pratade om allt från vad det är för typer av människor som är med i dokusåpor till gamla minnen från när jag och Martin var små.

Till efterrätt blev det äppelpaj och vaniljsås, kanske den godaste vi ätit! Alla vet ju att man vill ha en bra blandning mellan det krispiga, äpple och kanel, och med en bra blandning menas att det ska vara övervägande krisp och det hade denna. Mums!

Jag har försökt komma in i att bara mixa ihop smoothies. Jag har en konstig tanke av att jag tycker det är så jobbigt att göra smoothies, asså verkligen jobbigt. Det är ju inte ens jobbigt? Dessutom är det både gott, mättande och inte onyttigt. Bra med sådana alternativ ibland.

Som varje vecka blir det alltid någon liten tur ut till inredningsgalleri för att känna och klämma, och det brukar ju leda till ett köp. En av urnorna där bak har ju vi hemma, älskar den och vill helt klart ha en till!

Jag och Denkan hade en mysig dejt hemma, bara så <3 Vi har alltid varit bra på att mysa till det och ta hand om varandra, glad att vi fortfarande är det efter över 6 år ihop. Det blev en god chark- och ostbricka först, sedan potatisgratäng, sallad, oxfilé från saluhall som Denkan fick till perfekt och till det en riktigt smarrig bea från charken. Till det var det Ed Sheeran i högtalarna och vi pratade om framtiden. Vardagslyx!

Givetvis har det blivit några pass på gymmet! Kört mycket ben och rumpa, mest för att jag inte gillar att köra överkropp då det känns som att mina armar växer bara jag tänker "bicepcurls". Haha.

Upptäckte detta när jag skulle öppna balkongen för någon dag sen, sprängda celsius. Hade helt glömt bort att jag hade två flak som stod där ute. Inte så konstigt med tanke på att det varit -14grader ute haha.

När det är den sjukaste kylan ute är det verkligen skönt att kunna hoppa ner i en 39graders jaccuzzi och sen även basta, så det har vi också gjort i veckan. Vääääldigt länge gjorde vi det. Till slut öppnade vi dörren så det blev helt kallt i rummet. Älskar den kontrasten mellan iskallt och varmt, det är nog min "favoritstation" på gym - där man kan basta och sen hoppa ner i iskallt vatten.

Det var några få bilder från min sköna vecka! Nu är det fredag och vi blickar framåt mot heeeelg!

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Jisses vilken Celsiusbomb! Lätt hänt ändå 😅 Åhmen så härligt med att få bada jacuzzi & basta 😍 Såg hejdundrans mysigt ut ❤️
nouw.com/janielindahl
andiclausen
andiclausen,
hehe ja fy! blir att städa balkongen 😝👋🏼
nouw.com/andiclausen