Bilder på nya läggan + beskrivning

Interior

Några bilder på vår nya lägga! Alltså, den är så mysig och kommer bli så fin! Det vi mest hade i tankarna om vår kommande lägenhet var att den skulle vara av det äldre slaget och ha mycket charm. Enda sedan vi såg den på hemnet har vi diskuterat vad vi vill göra, jag hoppas verkligen att vi prickar rätt och att den blir så mycket vi det bara går. Ser iallafall supermycket potential! Man får helt enkelt se bort från säljarens inredning och styling, haha.

När vi kollade på den blev vi verkligen positivt överraskade - den kändes både större, ljusare och fräschare i verkligheten. Det enda som verkligen behövs tycker jag är att måla väggar då den äggskalsvita färgen som finns på de flesta väggarna nu inte är så charmig, annars är det inget speciellt som behövs göras. Men vi vill ju göra typ allt. Vi får se hur mycket vi vågar (jag har massa idéer) men alla väggar samt tak ska målas och golvet ska vitlaseras. Golvet ser ut som på bild nr 1 i hela lägenheten förutom i vardagsrummet där det är fiskbensparkett, och det ska vi låta vara till en början innan vi är säkra på att vi vill vitlasera det också och inte mörkputsa det.

Köket ska ut och in med ett nytt! Inget större fel på dagens kök men vi vet liksom hur vi vill att vår kök ska se ut, och självklart vill man göra sin nya lägenhet så mycket en själv det bara går! Vill inte få för höga förhoppningar, men känns som köket kommer bli ett av favoritrummen i slutändan om allt går som det ska.

Fina detaljer! Lite svårt att se på bilderna men det är ju sekelskiftskänsla över hela lägenheten, och det ska vi spinna vidare på och krydda lite extra! Så stuckaturer ska upp i alla rum där det inte redan finns, dörrdekor, takrosetter, lister mm. Tror det kommer vara pricken över i:et i läggan!

Där är 2 badrum, ett större med dusch, tvättmaskin och torktumlare etc. och ett mindre med bara skåp, toalett och handfat. Vi kommer inte göra något på toaletterna från början mer än att byta ut duschdörrarna och blandaren. Om 1 år eller så är det mycket möjligt vi renoverar den större toaletten också.

Gillar

Kommentarer

AnnaDahlman
AnnaDahlman,
esmeraldaa
esmeraldaa,
andiclausen
andiclausen,