Bilresan till Stockholm med två små

Mina dagar

Vi bilade ju upp till Stockholm för några veckor sedan. Jag sitter fortfarande bak i bilen med tjejerna, men det känns liksom givet? Så ensamt för dom annars! Iallafall, bilresan gick så himla bra. Nu är det ju inte superlånga till Stockholm från Helsingborg, men jag var ändå inställd på att det kanske skulle bli lite gnälligt eller så men inte ett enda pip från tjejerna. Vi körde vid 06, då sov ju tjejerna, dom vaknade vid 08.00, vi stannade och gav dom gröt vid 08.30 och sen var vi framme på hotellet vid 11.15. Så smidigt att köra till Stockholm, det gör vi verkligen om!

När vi kom fram så lekte vi lite på hotellet så tjejerna fick busa runt lite efter bilfärden, gav dom lunch och sen började även våra magar att kurra så vi tog oss ut för att käka lunch. Tjejerna somnade direkt i vagnen <3

Vi stannade till på Taverna Brillo för pasta, alltid ett säkert kort.

Precis när vi hade ätit upp vaknade tjejerna, ibland har man bra flyt ;-)

Stockholm bjöd på helt underbart väder, så jackorna åkte av och vi bara strosade runt i solen.

Mot eftermiddagen när tjejerna vaknat från sin andra nap så satte vi oss på Tures för lite fika. Älskar att se hur mycket dom skrattar när dom ser sin pappa <3

Adele och Chloé tyckte det verkade superkul uppe hos oss så dom fick sitta med. Så med varsin bebis i famnen så blev det inte jäääättemycket kaffe- och tedrickande för vår del, man vågar ju inte dricka något varmt med bebisar i närheten haha.

Köpte med oss lite kvällsfika från Fabrique. Det var så gott som jag trodde!

På kvällen när tjejerna hade somnat så beställde vi hem sushi i mängder och kollade ikapp Idol. Vi hade bestämt innan att kvällarna skulle spenderas i hotellsviten och bara äta gott och mysa! Vi hade gärna gått ut och käkat såklart, men för tjejernas skull så valde vi alltså att ha lugna kvällar så dom fick sova i sin säng :-)

Gillar

Kommentarer

ebbabrage
ebbabrage,
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,

Men alltså gulligaste familjen!!! <3

nouw.com/tiffanykarlsson
evelinajosefines
evelinajosefines,
Vilka sötnosar🥰
nouw.com/evelinajosefines