Blandade bilder från mobilen

Mina dagar

Vi fotade lilla magen förra helgen ju och då såg det ut såhär hemma hos oss. Jag hade några inspobilder hur jag ville ha det och Johanna är riktigt fiffig måste jag säga.

Såhär såg det ut på släktmiddagen i helgen, Johanna och farbror Dexter ville mysa med tjejerna som vaknade till efter desserten.

Det blir mååånga fikor just nu, främst med min söta lilla mammi som alltid ställer upp när jag blir fikasugen framåt eftermiddagen haha.

Haft några få soliga dagar och då är jag alltid ute och suger åt mig solstrålarna. Efter denna bilden togs fick jag faktiskt gå hem igång och ta av mössan och byta jacka för det var nästan vår i luften.

Något jag inte åt dom första 25 veckorna av graviditeten - lösgodis. Var inte alls sugen på sånt då! Kan väl säga att jag just nu äter igen för dom veckorna nu, tror det är för man spenderar mer tid hemma och därför småäter?

Bästa bordet! Denna bilden är nog för två veckor sen, mycket har hänt sedan dess så nu är den ännu bättre haha!

Försöker komma ut på en liten promenad varje dag, oavsett väder egentligen. Vissa dagar är riktigt lata och då slutar det med att jag får för mig att jag vill gå en promenad innan läggsdags. Denkan älskar inte det men klagar aldrig :-)

Förra veckans besök hos barnmorskan, var det kanske sista besöket eller hinner vi dit en gång till? Haha, jag avbokade veckans besök men tror dock vi hinner dit en gång till innan bebisarna ploppar ut.

Min favoritrestaurang i Helsingborg måste nog vara Trattoria Venti, så dit får ni gå. Beställ deras tryffelpasta för den är galet god!

Som jag la upp för någon vecka sen också - dadlar med jordnötssmör och ett glas cola, mycket bra litet mellis! Havssalt är också smarrigt att ha på, älskar salt alltså men försöker softa lite med det just nu pga så jag inte drar på mig onödig vätska.

Två bilder i samma inlägg där solen skiner, tro inte att det händer ofta bara för det haha. Påväg hem efter en frukost och såklart fick en bakelse hänga med hem också hehe.

Kvällsmyset som infinner sig varje kväll just nu är bara fööööör mysigt! Vår lägenhet är verkligen en riktig myslägenhet så det vore dumt att liksom inte ta till vara på det haha. Mango är en favorit just nu, dom är dessutom riktigt goda nu? Eller så har vi tur när vi plockar på oss dom för det är väl inte säsong för dom nu? Aja, goda är dom iallafall och man mår ju bättre än när man kränger lösgodis!

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Det är skönt att man bär på ett vandrande bord 😍
nouw.com/bolmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229