Blandade bilder från veckan

Pictures

Denna veckan har det blivit två tidiga morgnar på gymmet, med Denkan varje gång, extra kul! Han vill dock INTE vara med på bild 06.30 på morgonen, haha <3

Ätit schnitzel till lunch, när gjorde man det senast? Denna var dock inte ens hälften så god som den som vi brukade äta innan matcherna när vi bodde i Tyskland, inte så konstigt kanske.

Vi har ätit chips och dipp i soffan med Zoi.

Lite kvällsmat på Pinchos. Den enda anledningen till varför vi äter där är endast pga sötpommesen, men så blir man ju tvungen att beställa in allt annat också haha. Men blir alltid minst 4 st sötpommes, mums!

Var ute och sprang 12 km i torsdags, hoppas på att få ihop några fler kilometer nu helgen.

När jag kom hem i onsdags så hade Dennis köpt hem denna buketten till mig och sa "Glad Kvinnodag älskling!" Alltså, hur bra och underbar kan en 21årig människa vara? Känner mig verkligen lyckligt lottad <3

Fotade ju en outfit, ni hittar det inlägget HÄR. Såklart frös man ju utan jacka, vad trodde ni haha.

Varit på tabatapass! Älskar ju tabata, så alltid kul att gå på pass och snappa upp lite nya övningar.

Pizzalunch med Bettan, smakar alltid lika bra i lilla magen.

Var en sväng hos Annika och fräschade upp håret lite. Och snackade massa skit, såklart. Älskar hur hon gömmer sig bakom mig, haha.

En av alla frukostar, kokos-vanilj-och-banan-gröt med topping! Jag är grym på gröt faktiskt. Till det den nya Vitamin Well Awake (som är så god!) och en ingefärashot. Givet liksom.

Tror jag varit på Bogge ca 5 gånger denna veckan, inga konstigheter dock. Förstår inte mig själv där riktigt, för godis får inte mig att må bra utan jag mår snarare 9/10 gånger lite halvdåligt efter. Ont i magen, tänderna, känner mig uppblåst osv men ändå äter jag det flera gånger i veckan? Det är helt klart mitt gift haha.

Gillar

Kommentarer

L
,
Är det kokos/vanilj protein i gröten eller hur får du dom smakerna? 😊
Anna
,
Åh hur gör du den gröten 😊?