Brewpub in Copenhagen

Food, Pictures

BrewPub är en restaurang ligger mitt i inne I köpenhamn på Vestergade, man såg det knappt utifrån med sen kom man in i en riktigt mysig innegård med massa bord och stolar och en bar...

...som serverade sina egenbryggda ölar, kan man säga så? Jag började dricka rosé då jag aldrig dricker öl, men ändrade mig snabbt när jag smakade denna ölen. Tänkte att om man någon gång ska testa på att dricka öl är det ju här!

Vi skålade och testade en hel del olika öl. Även fast jag inte är en öl-tjej så blev jag ändå positivt överraskad!

De flesta tog en rejäl köttbit som då var marienrad i öl, det var det som var grejen med hela stället liksom - ölen. Jag åt inte detta men det var tydligen riktigt gott!

Pappsen var riktigt glad och nöjd. Männen i sällskapet beställde sedan in varsin ölprovning som dom var vördigt nöjda med haha.

Jag tog fisk som faktiskt var mega god! De hade nog bara en fiskrätt så jag tänkte att den kanske inte var något speciellt, men denna var god och salladen och såsen var också riktigt god till!

​Vi åkte över till Köpenhamn för några helger sen för att fira min Farfar som har fyllt år, en riktigt härlig dag som avslutades på en ölpub/-restaurang. Asså när jag hörde att min pappas bror hade bokat bord på en ölrestaurang ville jag bara gå hem (jag gillar inte öl, tycker det är en mansdryck och jag vill absolut inte ha det i maten) men tji fick jag. Jag ändrade mig redan när vi kom fram då det låg inne i en mysig innergård, så vi slog oss ner på deras uteservering och sen blev det bara bättre! Trevlig service, mycket god mat och jag tyckte till och med att visa ölsorter var goda! Är ni i Köpenhamn och gillar öl (eller inte gillar öl haha) måste ni besöka denna restaurang!

// We went to Copenhagen some weeks ago to celebrate my grand father, a really nice day that ended up at a beer restaurang. When I heard we were going to a restaurant that focused on beer I just wanted to go home (I don't like beer and think its a boys drink and I don't want it in my food) but I changed my mind when we arrived. It was a really cosy place with delicious food and I even liked some of the beers. You need to visit this place when in Copenhagen! 

Gillar

Kommentarer

Josefin B,
Fina bilder 😊
www.devote.se/joseefiinb
andiclausen
andiclausen,
trendsy
trendsy,
andiclausen
andiclausen,