Brunch på Nellys Food Etc

Pictures, Food

Hallå torsdag! Jag får alltid ny energi till bloggen i slutet av veckan, kanske för att jag alltid gillar att bara ta det lugnt och göra typ ingenting måndag, tisdag, onsdag och sen när det är torsdag blir man lite rastlös så då börjar det hända grejer! Igår fick vi dock en hel del gjort då vi var runt hos lite inredningsaffärer och kom hem med en taklampa till sovrummet bland annat! Kul, och skönt att ha hittat en som passade känslan vi vill ha i rummet.

Iallafall, hade gärna startat min torsdag med denna tallriken ovan! Egg benedict med lax på Nellys Food Etc. är verkligen ett bra val :-) Vi testade deras brunch för någon helg sen och blev inte besvikna, gillar konceptet dom har där man får välja en valfri liten rätt från menyn och sedan är det även en buffé som man får ta från.

Det känns lyxigt att kunna välja en liten rätt från meny samtidigt som det är perfekt med buffé då jag alltid är så hungrig när jag väl ska äta, haha. Risken finns ju att man äter på tok för mycket men det är ju helt klart en risk som är värd att ta. Jag hann med en runda på buffén först där det fanns allt från scramble eggs och bacon, till potatisgratäng och gravad lax. Mums! Sen blev det då egg benedict innan jag åt en liten runda från buffén igen innan det blev dags för....

...dessert! Ni ser ju själva hur gott detta var! Detta är bara en bråkdel av allt som fanns, vi fastnade bland annat på en mini-muffins som var fylld med kolakräm. Tror vi alla åt minst 3st av dom så om ni på Nellys Food Etc. undrar vart alla tog vägen så vet ni nu vart ;-)

Gillar

Kommentarer