Bubblig lördagskväll

Pictures, Mina dagarInnehåller affiliate-länkar

I veckan kom Nathalie med det härliga förslaget att mötas upp för ett eller två glas bubbel på lördagen. Sagt och gjort <3

Det blev både fler glas och även ett lass med mat, skadar ju aldrig! Vi tog plats i baren på Drottninggatan 35 och beställde in våra favoriter att dela på.

Ett måste till för-snack är deras edamamebönor som är dränkta i en riktigt smarriga sås. Är aldrig där utan att beställa in minst en sådan, mums!

Sen tog vi även friterad grissida som var tillbaka på menyn, råbiff och tryffelsallad. Lika gott som vanligt.

Nathalie och jag har känt varandra i många år, säkert över 15 år vilket är kul när man tänker på det. Natta är en nära vän till min kusin så jag har varit med på en del av deras galna upptåg genom åren, sen har jag och Natta haft en hel del egna också haha - framförallt när jag var 16-18år. Det är så jäkla underbart med minnen!

Så vi skålade med smarriga drinkar och pratade både minnen, livet just nu och framtid. Så himla mysigt.

Denna drinken var verkligen SÅ god! Vi önskade en frisk drink med gärna lite smak av gurka, men inte för söt eller för sur - ni vet en sån drinkbeställning alla bartenders hatar att få? Haha. Missade att fråga vad som var i den men måste varit gin, äggvita med tanke på skummet, bubbel kanske samt gurka och mynta? Ska ha den nästa gång igen iallafall.

​Såhär glad var jag och mina röda ögon när jag kom hem! Skönt att komma hem i tid så man är levande varelse på söndagen. 

Jacka, ​HÄR
Pälskrage, ​HÄR
Byxor, ​HÄR  
Blus, ​Gina Tricot
Bälte, HÄR
Väska, HÄR

Gillar

Kommentarer