Burj Khalifa

Travel, Pictures

Top and skirt, from here!

Inte den roligaste bilden, men hela den byggnaden är Dubai Mall. Vi förstod det när vi kollade på den och fick en chock, det är sååå stort haha.

Bildbomb från vår lilla turistdag igår som bestod av Burj Khalifa! Ett ord - häftigt! De senaste gångerna jag varit uppe i höga byggnader, tex Eiffeltornet, så har det vinglat där uppe så jag var rädd i hissen upp att det skulle vingla med tanke på att vi skulle typ dubbelt så högt upp, men det var som att stå på marken.

Vilken byggnad, och vilken utsikt! Svårt att fånga på bild, men jag kan verkligen rekommendera er att åka upp i Burj Khalifa om ni är i Dubai. Vi köpte biljett för högst upp + en annan våning, det kostade 550 AED vilket motsvarar ca 1400kr, ganska pricey men sen är allting dyrt här i Dubai. Ska du köpa ett äpple inne på mataffären är det "dyrt" om man jämför med Sverige. Det är bara att betala och se glad ut. Hade vi väntat 1h med att gå upp hade det kostat nästan hälften så mycket, men det var inget vi kände för och det var vi glada för i efterhand. Vilken jävla kö det var när vi kom ner, haha. Dessutom är det sämre utsikt då för solen står så lågt + mycket mer folk som sagt.. Man ska inte vara dumsnål helt enkelt.

Puss på er!

Gillar

Kommentarer