Dagarna innan jul - skrattfest på bio, slava och griljering av första skinkan

Mina dagar

Alltså, om jag känner att min liv har 0 tid för bloggen vanligtvis så är det ju dubbelt upp under julen. Därav har det blivit snålt med uppdatering dessa veckor, har dock dokumenterat lite under dagarna innan jul så det tillägnar jag detta inlägg åt. Förra veckan inleddes med skrattfest på bio när jag, min lillebror och Denkan såg Solsidan. Jag skrattade mycket, men det satt en kille på bio som DOG av flabb och slog i stolarna osv. Det var extra kul haha.

Vi har firat Slava med Denkans pappas sida som är från Serbien. Det börjar när man kommer så får man någon valnötsröra (vet ej namnet) och lite vin. Tycker den röran är god!

Viktigt att kramas och pussas lite också <3

Dennis med hans farbror och pappa. Det är inte en enda lugn stund med dom tre i farten, det är ofta jag skrattar tills jag får tårar i ögonen haha.

Man äter massa god mat, inget "fett" och inget kött. Jag brukar alltid lassa upp vid första omgången då lax, paprikor och kol är min favoriter på Slava-menyn. Pasulj som ni ser på högra bilden är inte den stora favoriten men det smakar bättre och bättre för varje gång jag äter det hehe.

Vi har griljerat vår första julskinka! Vuxenpoäng på den känner jag faktiskt. Så vi har iallafall ätit väldigt många skinkmackor innan jul, mums!

Vi har haft taco- och vinkväll! Det är ganska trevligt att få ett litet julbreak sådär 4 dagar innan jul innan man tar sats och andas in julen sista dagarna. Haha.

Denkan med munnen full av oliver.

När vi hade handlat de sista julklapparna den 21 december så satte vi oss på Thai och andades ut. Jag hade handlat en hel del redan i november, men så blir det ju alltid att man skjuter på något tills nästan sista sekund. Så länge jag slipper vara på stan 22-23dec är jag ändå ganska nöjd.

Har även hunnit med att testa Nocco skumtomte, bara några år efter även fast jag samarbetat med dom i flera år haha. Jag älskar verkligen att burken är sådär härligt rosa, + att den smakar verkligen skumtomte! Perfekt vid juletider ju!

Gillar

Kommentarer