Dagen Dennis friade

Travel, Pictures

Vi spolar tillbaka tiden till förra lördagen, 30 november, årets bästa dag. Nej, mitt livs bästa dag hittills. Dagen Dennis friade till mig <3 Vilken underbar dag, blir helt varm i kroppen när jag tänker på det.

Jag ska försöka ta med er genom dagen, vi lyckades faktiskt ta en del bilder trots lyckan och känslan av att befinna sig i en helt annan värld. Dock vet jag inte hur mycket jag kommer dela med mig av själva frieriet, just nu känns det som något jag bara vill hålla för mig själv, och våra närmsta då. Man vill bara mysa med det själv helt enkelt. Vi börjar med morgonen iallafall!

Vi vaknade upp till solsken, blå himmel och ett vindstilla Monaco. Vi tog på oss morgonrockarna och satte oss på balkongen och andades in lugnet och värmen från solen. Jag mådde riktigt bra när vi satt här och njöt av vädret, men Dennis har ju sagt att han mådde snäppet bättre haha! Väder är ju inte riktigt något man kan styra över.

Tänk om jag hade vetat då att mitt livs kärlek bara några timmar senare skulle gå ner på knä och ge mig världens finaste ring?

Morgonens vy från balkongen. Jag kommer ihåg att jag sa flera gånger till Dennis "Vilken underbar morgon!" för det kändes verkligen att det var något speciellt med dagen, inte så konstigt nu i efterhand. Dennis sa sen att vi skulle iväg på en liten utflykt som han hade planerat, som om det inte var något jättespeciellt utan bara en trevlig dagstur någonstans. Jag blev SÅ glad och nyfiken på vad vi skulle göra, jag gissade typ på att vi skulle åka eller köra in till Nice och strosa där över dagen.

Vi gick ner till restaurangen för frukost. Att kunna sitta ute kl 9 i slutet av november i Europa och äta frukost är verkligen något jag kallar LYX. Ville inte denna morgonen skulle ta slut!

Jag glömde mina solglasögon så Denkan gick upp och hämtade dom åt mig. Han berättade i efterhand att det var perfekt för då kunde han i lugn och ro lägga asken med ringen där han ville ha den osv.

Under vår vistelse i Monaco bodde vi på Fairmont och deras frukostbuffé äger rum på Nobu, och den var om ni kanske förstår mycket väl godkänd!

Många har undrat om jag inte märkte något annorlunda på Dennis, men jag tycker nog att han var precis som vanligt. Han gick och fixade ihop en god pannkaks- och våffeltallrik med nutella som han brukar, dock åt han nog inte lika mycket som mig men inget jag reagerade på. Inga frierinerver där inte ;-)

Det var ingen stress med att åka iväg, utan planen var att beställa en taxi vid 12. Bara det gör ju att man tänker att det inte är något "speciellt" om ni förstår vad jag menar. Vi packade en liten väska och jag tänkte att det skulle vara jobbigt att ha med oss en liten kabinväska under dagen, men så kom jag på att Dennis har en kompis i Monaco så tänkte att vi kanske skulle låna hans bil och då lägga väskan i den under dagen. Dennis packade dock ner lite mer i smyg, sånt man kan behöva om man ska sova över osv.

Vi tog oss iallafall ut i det fina vädret så länge, och det blev shopping!

Bara jag som tycker det är kul med alla fina boxar man får, och att öppna dom hemma sen? Tänker ofta ”Undra vilken min man hade fått om man öppnade och det antingen låg något fulare än vad man köpt, eller inget alls?” Någon mer måste ju tänkt tanken att det ska vara tomt när man öppnar haha!

Sista bilden på oss som icke förlovade! Kanske ser han aningen spänd ut här? Haha <3

Sedan åkte vi ca 25 minuter och kom till Cap Ferrat i Frankrike. Vacker bilfärd dit! När bilen stannade sa Dennis "ser du vart vi är?" och utanför stod det A Four Season Hotel och då tänkte jag väl att vi skulle ha en mysig spa-dag där. Förstod sedan att vi skulle stanna där över natten och tänkte bara att vilken söt älskling jag har som ville fixa detta åt mig och oss på vår lilla babymoon! <3

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,