Dagens inspo

Inspiration

Hej sötisar! I början när vi flyttade in i lägenheten försökte jag lägga tid på att kika runt på inspo till hemmet, det är dock blivit mindre av den biten på senaste pga mycket med i princip allt. Nu har jag dock bestämt att jag ska ha riktigt mysiga dagar fram till jul, njuta och andas in julen helt enkelt. Något mysigt är ju då att sätta på julmusik, tända alla julljus och klicka runt på pinterest! Fick verkligen så mycket inspo av bilderna ovan, speciellt av bilden högst upp till vänster.

Tidigare i veckan hämtade jag ut ett paket som var väldigt tungt, vet ni vad det innehöll? Coffee table-böcker! Äntligen! Det har kanske inte känts som prio att köpa tidigare, men nu när jag väl fått hem ett par så vill jag bara köpa fler och fler. Dessutom vill vi verkligen börja köpa hem lite grönt, ska försöka få det gjort nu i helgen kanske. Vi vill ha lite allt möjligt, både smått och megastort! Tänker mig något av zebrasköld, tempelsköld, monstera och olika fikusar. Sen måste man ha några coola krukor till det ju!

Har ni tips på snygga krukor, både stora och små? Lägg gärna en kommentar då :-)

Gillar

Kommentarer

S
,
Hej, var gärna med i veckans blogg! Vinnaren visas för 100+ läsare per dag, kram! 😊 http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30925711#commentss
www.devote.se/sandraaboqvist