Dagens inspo

Älskade Pinterest! Man kan minst sagt sitta och klicka sig runt ett bra tag. Hittade lite inspiration iallafall. Förutom att Denkan tycker vasen till vänster är supertråkig så gillar jag bilden, att få in trä i hemmet gör en del. Sen ska jag verkligen köpa hem en bukett vita hortensior snart och sprida ut i lägenheten, så fint! Lampan till höger är jag kär i, jag är inte säker på märket men den påminner om Flowerpot-lamporna som jag vill ha. Sen det här med att få in varma toner - det gör ju mycket att bara skaffa coffee table books med bruna ryggar?

Bilden till vänster gick verkligen hem hos mig! Eller inte bilden i sig, men får ändå inspo ifrån den. Gillar bänken, hade absolut kunnat tänka mig något liknande hemma hos oss.

Och avslutningsvis två gardinbilder, passar ju in just nu. Väldigt fina toner på båda dessa tycker jag. Ser ni så fint det smälter ihop med ljusgråa väggar? Det sticker ut för ögat men ändå flyter det ihop, precis så jag vill ha det. Funderat LITE smått på gardiner i det bruna hållet likt högra bilden då vårt vardagsrum ändå är väldigt ljust samt att vi har en brun daybed + vi inte ska ha gardiner i mörkläggande syfte - och jag blir ju minst sagt mer sugen efter att sett denna bilden.

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,