Dagens lista!

Detta inlägg skulle kommit upp kl 15.00

Dagens humör: Lite olika saker som gått i lås idag, så humöret är på topp!
Dagens mående: Förutom lite tröttis så är det toppen. Jag köpte nya duntäcke häromdagen och sen dess så sover vi ännu bättre än vad vi gjorde innan, så det är lite tuffare att gå ur sängen om nätterna för att kissa = lite tröttare på morgonen haha.
Dagens borde: Hmm, där är nog ingenting jag borde göra. Vi behöver dock dammsuga ser jag nu.
Dagens frisyr: Haft nersläppt idag, men nu är det i en slaffsig knut och så får det vara resten av dagen. Förutom när jag ska ut, då åker en mössa på.
Dagens smink: Lite puder, mascara och ögonbrynsfärg.
Dagens klädsel: Strumpbyxor, en ribbad klänning och uggs. Bekvämt och bra!
Dagens planer: Jobbat och nu ska jag snart ta en promenad bort till barnmorskan för lite snicksnack med dom. Tänkte kanske köpa med mig en semla hem sen och ha lite ensamfika.
Dagens materiella vill ha: Fendiponcho! Får bli ett köp till hösten om jag fortfarande gillar den då.
Dagens fundering: Hur mycket våra små bebisar i magen väger just nu. Dom har alltid legat på plus men senaste ultraljudet låg dom på lite minus, som är fullt normalt med tvillingar (och med enlingar också gissar jag?) men man kan ju inte låta bli att fundera om dom har halkat efter ännu mer tills nästa gång eller om dom håller sig runt där.
Dagens beroende: När vi senast var och handlade så plockade jag på mig lite olika choklad, och sen dess har jag blivit lite hooked på Japp. Det var favoriten när jag var yngre, och nu är jag helt plötsligt sugen på ett kallt Japp typ hela tiden haha.
Dagens tråkigaste: Försöker komma på något tråkigt men kommer faktiskt inte på något. Ska jag gräva lite så kanske det är lite konstigt att inte ha en resa bokad? Det har ju annars varit standard för mig, att alltid ha minst en resa bokad att se fram emot. Nu ska vi ju dock få två bebisar så vi får se när vi lyckas komma iväg på en resa. Som sagt, tycker inte det är tråkigt, har inte reflekterat över det ens, men om jag MÅSTE skriva något så haha.
Dagens längtan: Jag längtar ju massor efter att få träffa dom två som har växt och levt i min kropp i några månader nu. Annars längtar jag tills Denkan kommer hem idag för då har han våra elementskydd målade och klara med sig! :-)

Gillar

Kommentarer

Lina
,
Undra vad Greta sagt om o ha en resa bokad så hela tiden
StarOfUsA
StarOfUsA,
Hoppas du struntar i vad Greta skulle sagt, njut av resor och av att se världen! 😍😍
nouw.com/starofusa