Det är mycket just nu

Uncategorized

God morgon tisdag! Alltså igår hade jag en så seg måndag så det var knappt sant, det vände liksom inte förrän på kvällen när jag, Denkan, mamma och pappa åkte ner till stranden och tog ett kvällsdopp. När jag dök under ytan kände jag att jag fick en nystart, haha. I alla fall, så när jag gick och la mig igår så bestämde jag mig för att vakna på heeelt rätt sida idag och det känner jag ändå att jag har gjort så nu kör vi igång med denna vecka ;-)

Måste säga att jag faktiskt är lite tröttis just nu, har sjukt mycket i huvudet och har tränat 1 gång på över 1 månad. Det gör inte en piggare precis! Dock bara roliga saker som händer, så får ju trösta mig med det men längtar verkligen efter att bocka av en del. Denna vecka flyttar vi tex ut ur vår lägenhet, eller imorgon till och med! Vilket betyder att vi sover sista natten där idag? Tur jag kom på det! Sen på torsdag kommer ett gäng hit och städar lägenheten och sen på fredag har vi frånträde och lämnar över nycklarna. Längtar faktiskt!

Lägenheten är i princip tom (vi har varit duktiga, mycket tack vare min mamma! <3), det är i princip bara en del kläder kvar så det röjer vi undan idag. Om jag hinner kommer bilderna från vår nya lägis upp, annars kommer dom imorgon!

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Men huuuur är man så snygg???
nouw.com/tiffanykarlsson
jonssonida
jonssonida,
Såå snygg outfit asså 😍
nouw.com/jonssonida