Det är så lätt att vara snäll!

OutfitsInnehåller affiliate-länkar

Liknande klänning, min gammal från Zara / Liknande skor, mina från Gucci

Söta, söta ni! Vilka snälla ord jag fått från er efter inlägget om att vår lägenhet är såld. Även fast den nu är såld är det ändå roligt att höra att folk tycker den är fin osv osv, för det är ju ändå vi som gjort den till vad den är :-)

Dm på instagram är ju ett underbart forum på så sätt att man lätt kan dela med sig av tankar där, det går så snabbt och är så lätt att vara snäll med diverse komplimanger, och sen så härligt sätt att få höra massa snälla saker på. Förstår ni vad jag menar? Haha det blev kanske lite rörigt, men tycker det är så kul att få meddelande där från er! Så ni borde verkligen tänka på det - att om ni tänker något bra om någon annan, tveka inte på att skicka iväg att litet dm till den personen! Det går så snabbt men gör så mycket! 

Idag har vi iallafall varit i nya lägenheten, VÅR (snart) nya lägenhet, och mätt alla väggar osv så att vi är redo när vi får tillträde. Såg det var någon som undrade vart vi skulle bo nu men vi har alltså hittat nytt! Tänkte visa bilder på vad vi köpt, hade ni velat se den eller ska jag hoppa det?

  • Outfits

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Wow vad fin du är! 😊
nouw.com/charlottahagg
Ebba
,
Självklart MÅSTE du visa er nya lgh! 😍
mandysvard
mandysvard,
JAAAA såklart! 😍 Extremt taggad på att se vad ni köpt 💃🏼💃🏼💃🏼
nouw.com/mandysvard
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Ska bli roligt att se! men så fin du och din outfit är,<3
nouw.com/juliavnmelin