Det där Gucci bältet

Fashion Inspo

Självklart älskar jag detta skärpet, har letat lite som en galning i flera månader efter det men det är ju så gott som slutsålt oftast. Iallafall i den modellen och storleken man vill ha. Jag vill fortfarande ha det men vet inte riktigt hur mycket. Jag har alltid velat ha det silvriga, men det i mellanstorlek men det existerar inte ens haha. Så vill man ha det silvriga får det bli den största storleken och den tycker jag är väldigt stor, men det är största storleken på alla dessa bilder förutom en så det funkar ju helt klart.

Nu har jag dock börjat tycka att det guldiga också hade passat finfint på mig och börjat fundera på det istället, även fast jag aldrig bär guld (gissar att jag börjat tänka så för jag verkligen inte hittar det silvriga). Jag vill dock gärna ha min storlek, vill inte mixa med det själv, så vi får helt enkelt se om det dyker upp i den Gucci butik jag besöker härnäst. Dumma bälte.

/ Ofcourse I love this belt, have been looking around like crazy for months without finding the one because they are pretty much sold out. I have always wanted silver but now I've been starting to think that maybe I'll go for the gold one instead even though I never wear gold. We will se what I choose if I find it in the next Gucci store I visit. Stupid belt.

Gillar

Kommentarer

Melan
Melan,
Så himla snyggt! 🙌🏻
nouw.com/melan
Elins
,
Det finns på cenino i Hbg!
andiclausen
andiclausen,
Bara det minsta väl? 😟
nouw.com/andiclausen
annahults
annahults,
Älskar det!!
nouw.com/annahults