Det här med att vara personlig

Personal

Inlägget jag skrev för några dagar sen där jag visade mig lite mänsklig verkar blivit uppskattat av er, det inlägget har blivit läst över 1000 gånger mer än inlägget innan. Det var väl inget speciellt egentligen, bara att jag aldrig öppnat upp mig för er innan. Det är väl så jag egentligen vill att denna bloggen ska kunna vara ibland, ett ställe där jag liksom öppnar upp mig och vågar skriva av mig om vad jag kanske grubblar över eller liknande. Livet är ju inte bara dyr shopping, god mat, grymma träningspass och massa bubbel hela tiden utan livet är ju fyllt av olika känslor som kommer över oss. Även mig.

När jag var ute en liten sväng i lördags var det några som kom fram till mig (både som jag känner och inte känner) och sa att dom tyckte det var ”kul” att jag hade öppnat upp mig lite i bloggen, och att de även bara ville skriva till mig och höra hur jag mådde. Samtidigt som jag såklart blev glad att det uppskattades fick jag lite panik av det sista, ”höra hur jag mådde”? Vaddå, jag mår ju hur bra som helst?

Det är väl därför jag aldrig skriver något sånt för jag vill inte att folk ska tro att jag mår dåligt. Eller snarare att folk ska se mig som svag. Låter det konstigt eller är det någon som känner igen sig? För mig har att må dåligt hört ihop lite med att vara svag i sig själv, och jag har alltid sett mig själv som en väldigt stark person och därför har man väl liksom inte velat blotta mig. Men att vara lite sur/arg/ledsen betyder ju inte att man MÅR dåligt, utan även fast jag är en glad person och mår bra så känner ju även jag dessa känslor ibland och det är inte fel att dela med mig av det. Så jag tänkte att jag skulle våga öppna upp mig mer här för er, även fast jag tycker det är sjukt svårt! Jag får helt enkelt försöka skriva av mig om jag någon gång känner för det.


Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Känner igen mig något otroligt i vad nu menar när du inte vill visa dig svag. Jag har nästan alltid haft en blogg där jag skrivit av mig, och det var ingen blogg som folk gick in i läste, utan mer bara för mig själv där jag kunde gå in och reflektera över min tankar. Jag har väldigt svårt för att visa mig svag och tycker att mycket går att "skämta bort" vilket nu lett till att min kille gjort slut med mig eftersom jag är så dålig på att prata om det som behövs pratas om. Livet...
andiclausen
andiclausen,
Fint med en blogg där du skrev för att kunna reflektera! Att det tog slut hände nog av en anledning, finns en mening med allt😘
nouw.com/andiclausen
Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Jag känner verkligen igen mig! Men jag tycker verkligen att öppna upp sig på sin blogg ger så mycket mer djup!
nouw.com/alexandra_wiberg
Jojo
,
Heja dig <3
andiclausen
andiclausen,