Det skojar man inte bort

Fitness

Såhär kan man se ut efter ett svettigt träningspass! Ett under att inte hela håret blev blött, men ibland har man tur. Jag har sagt de förr men säger det igen, jag är svett-tomaten nummer 1 när jag tränar. Har fått höra att ju mer man svettas desto mer vältränad är man, så jag låtsas att det verkligen stämmer ;-)

Träningsflytet just nu skojar man inte bort, väldigt skönt när det bara flyter på och man längtar tills nästa träningspass. Det gäller att bara flyta med då helt enkelt! Viktigt med vila dock så igår hade jag en träningsfridag, så himla bra med vilodagar för det gör att man är ännu mer taggad inför nästkommande pass. Imorse kändes det som att jag hade energi för att springa halvmaran och sedan ett benpass efter det. Okej, inte riktigt men nästan.

Dagens träning blev iallafall cardio ihop med styrka! På torsdagsmorgnarna brukar jag köra ett lite längre morgonpass och kombinerar då dessa moment. Brukar bli 10min uppvärmning, sedan 40min styrka och avslutar sedan med 30min cardio kanske. Något sånt! Blir ju aldrig exakt så, men ni förstår säkert vad jag menar. Sen är jag bokad på hot yoga senare idag också, men får se hur sugen jag är sen helt enkelt!

Gillar

Kommentarer