Det värsta som kunde hända har hänt

Personal

2 bilder tagna nyss

Typ.

Alltså, ni vet ju att jag ska till Berlin i helgen och bland annat springa halvmarathon (2,1 mil) på söndag. Verkligen sett fram emot detta! Vad har då hänt såhär perfekt en vecka innan? Jag skadat mig OCH blivit sjuk. Haha, nu när jag ändå är det så kan jag ju säga att jag aldrig skadar + att jag väldigt sällan är sjuk. Självklart blir jag det nu när jag som mest verkligen inte vill vara det. Lite komiskt är det ändå! Haha.

Det började i lördags när jag var på gymmet. Körde lite snabba övningar som jag kört innan, mycket sidled osv och på någon vänster så har jag gjort något fel eller slarvigt så jag hade panikont i knäet sen när jag kom hem. Jag var sjukt deppig för vi trodde kanske det var inre ledbandet och jag fick bara mer ont, på kvällen svullnade det lite men blev bättre när jag la det i högläge. 

Det har släppt lite nu, har fortfarande lite känningar bara, men nu har jag alltså blivit sjuk istället. Var på middag i söndags där 95% av de som var där var krassliga, kanske där boven är haha? I vilket fall så har jag lite ont i halsen, trött och pendlar mellan att vara varm och frossig. Kan ju inte låta bli att bli lite deppig, denna veckan hade man ju velat köra lite intervaller osv så man känner att man har lite bra flås inför söndag och kan få en bra tid, men just nu känns det som att jag ska vara glad om jag bara tar mig runt utan att stanna.

Glädjen i detta är ju ändå att Denkan också är sjukis, så vi kan mysa hemma och vara sjuka tillsammans haha <3 

Gillar

Kommentarer

elin,
Men åh så trist, hoppas du hinner bli frisk innan! Hoppas att knät också går över snart!!
devote.se/johnssons
Linneasc
Linneasc,
Krya på dig!
nouw.com/linneasc