Dinner in Prague

Food, Travel

Fortfarande ett gäng bilder från Prag kvar, så här kommer några från en supergod middag. Varje kväll innan vi gick restaurangen så mös vi lite i lobbyn på vårt fina hotell med lite bubbel.

Resans drink blev helt klart martinis! Officiellt familjen Clausens fördrink efter denna resan haha. Jag tog biancos och resten tog dry.

Jag startade med en supergod pumpasoppa, åt faktiskt något med pumpa varje dag. Typiskt Prag eller bara typiskt årstiden?

Gott vin hade dom också!

Till vänster har vi flap steak med svamp, tryffel och jordärtskocka. Till höger har vi min huvudrätt såklart, råbiff! Jag älskar ju traditionell råbiff, men denna var verkligen jättegod med svart rom, celleri och någon god gegga. Kul att testa någon ny variant!

Mätt och belåten, men riktigt sugen på dessert såklart..

Och desserten gjorde inte oss besvikna om vi säger så. Ni kanske såg videon på denna på min snap? Det rann iallafall ut varm chokladklet när man öppnade den, ja helt sjukt god faktiskt.

Hungrig som vanligt så kommer här ett gäng bilder på mat, haha. Vi åt denna kvällen på La Veranda som även den var en restaurang som vi hittade i någon "bakgata" som såg riktigt mysig ut, både utifrån och sen när man kom in! Det visade sig vara en Michelin guidad restaurang så det kanske inte var så konstigt. Jag tyckte inte det var dyrt, men denna restaurangen tillhör nog de mer "dyrare" restaurangerna då priserna på mat var lite högre här jämfört med de andra restaurangerna vi var på, även om vi bara var på de finare. Men det var verkligen god mat!

/ Hungry as usual so here's some pictures of food, haha. This evening we ate at La Veranda in Prague which I really liked, it was so good food and a cosy place. Its always fun when you find these types of restaurants by yourself while being in a city for like the first time, and then get so happy with the result!

Gillar

Kommentarer

lindholm
lindholm,
wow, maten ser helt fantastisk ut!
nouw.com/lindholm