Första bilden på nya lägenheten + min helg i bilder

Min helg i bilder

I torsdags hade vi tillträde och fick nycklarna till nya läggan! Lite konstigt att gå dit sen igen och veta att här ska man bo, ett ställe man kollat på en gång i 10 min och sen bara köpt liksom. Men det var lika mysigt som första gången! Detta är första bilden här i bloggen va?

Åt självklart en stor meny på max i torsdags också! Kanske det stället jag ätit mest på år 2017?

Sista gången på säkerligen ett bra tag man hade denna lunchdejten!

I fredags var vi och kikade på matbord. Eller en stenskiva som ska bli ett matbord, lättare sagt än gjort att bestämma sig. Finns så mycket fint samtidigt som man vill hitta sig själv i det!

Jag blev äntligen klar med plugget! Det blev en hel del ritningar. Denkan var glad för min skull <3

Vi fick akut-sug på sushi, inget man deppar över precis, så vi åkte ner till Zushi och beställde in alla bitar vi var sugna på.

Hela lördagen gick åt till att packa, helt sjukt vad mycket grejer vi har! Har försökt rensa lite men jag är helt enkelt riktigt dålig på att slänga saker. Hoppas jag rensar desto mer når vi packar upp sen. Tomi, min lillebror, mommo, Denkan och min pappa tömde iallafall hela lägenheten på alla möbler, så det var skönt!

På kvällen blev det favoritmaten, såklart. Sen somnade vi nästan vid bordet så vi drog så fort vi hade ätit upp.

Vi trodde vi skulle orka ha lite myskväll i soffan så vi köpte våra favoritchips och laddade upp med Shooter avsnitt vi missat, men vi somnade gott i soffan typ direkt haha.

På söndagen vaknade jag upp till den här himlen! Som man saknat den blåa.

Försökte lapa lite egentid snabbt på morgonen genom en skål med passionsfruktsyoggi och att måla naglarna i en färg som piggade upp.

Sen gjorde vi lägenheten klinisk ren på några timmar. Känslan efteråt var ganska skön kan jag säga. Möttes av denna glada hunden hemma hos Denkans faffi, som var så snäll och gjorde grovjobbet ihop med Alexandra <3 Snygg städoutfit va? Haha.

Med hungriga magar åkte vi hem till mina föräldrar som precis kommit hem, det serverades en av mina pasta-favoriträtter. Mums!! Och solen sken, kändes som sommar igen.

Sen skulle grabbarna kolla fotboll, så då tog jag och mammi fram bubbel och choklad och hade lite söndagsmys. Faktiskt första bubblet efter jag blev klar med skolan så det förtjänade jag ;-)

Sen letade vi igenom typ 20 kartonger med kläder för att jag....hade...packat ner vår extranyckel som vi skulle lämna samt Dennis ena bilnyckel. Haha, men vi hittade dom - slutet gott allting gott!

Gillar

Kommentarer

JosephineF
JosephineF,
Ser härligt ut!:)
nouw.com/josephinef