Jag har fått mitt liv tillbaka

Pictures

Hej gänget! Vad ska jag säga, det har varit ett par riktigt hektiska dagar den senaste veckan, eller egentligen den senaste månaden. Jag har ju som ni kanske vet pluggat i några år och de senaste 3 månaderna har jag varit i full gång med examensarbetet samtidigt som vi har köpt lägenhet och planerat lite renovering inför det. Så lyckades vi såklart matcha in flytten från vår gamla lägenhet samtidigt som jag själv hade satt min deadline med mitt examensarbete, så man kan ju säga att det blev lite stressigt och rörigt.

Jag har verkligen varit 100% skola de senaste 2 veckorna, som ni kanske märkt här och på instagram. Och för att inte nämna mitt privatliv haha. Jag hade satt min egna deadline till 1 september även fast jag hade mer tid på mig, och jag är stolt, glad och lättad att jag höll fast vid det, men det betydde att vi hade 2 dagar på oss att tömma och städa vår gamla lägenhet haha. MEN ett stort tack till min mamma, pappa, lillebror, mommo, Tomi, Dennis farfar och en annan släkting till Dennis så klarade vi det, hade inte gått utan er! Haha, värsta tack-talet men det är sant. Mest tack till Denkan som varit en KLIPPA i denna flytten <3

Så nu har vi både flyttat (inte in i nya lägenheten dock) OCH jag är klar med min skola! Har inte hunnit känna av det än, men det kommer nog komma i veckan. Eller om jag känner efter just nu så känns det fantastiskt! Känns lite som jag fått mitt liv tillbaka haha. Ska verkligen njuta nu!

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Ha en fin dag, och hoppas att du även hinner andas ut !
nouw.com/belliblonkan
Beingaldiss
Beingaldiss,
Håper du får en fin dag
nouw.com/beingaldiss