En galen juldag

Pictures

Den 25e är ju som ni vet årets festdag, och då ville jag ju inte vara sämre än att bjuda hem några av mina girls till mig för mat, drinkar och dans! Vi började med Bottega bubbel och lite ost!

Vi hade först bokat bord på en restaurang men bestämde oss i sista sekund för att vara hemma istället, för hemma är faktiskt roligast! Till förrätt hade vi såklart löjromstoast, och till det hade vi en flaska bubbel som mina föräldrar hade köpt på vinfestivalen i Helsingör. Så god!

Nicole, jag och Emma <3 Min body kommer från Loavies, men verkar vara slut för hittar inte den.

Vi skålade en hel del <3

Till huvudrätt hade vi lax, sötpotatis, avokado- och mangosalsa och hummus. Även det var gott, fast vi redan då var lite virriga. Tur Dennis var hemma en sväng då och hjälpte oss hålla koll, haha!

Om man kan skåla för mycket så gjorde vi definitivt det. Nicole skålade till och med så mycket att hon tappade glas i golvet :/ Hittar fortfarande glasskärvor på golvet så ska nog dammsuga en gång till haha.

Tanterna tjatade till sig varsin espresso så dom skulle vakna till liv ;-)

Till dessert blev det passionpannacotta och chokladmousse med marshmallows, och så blandade vi lite goda drinkar till det!

Sedan höjdes volymen rejält och vi började dansa, sen spårade det. Ni som följer mig på snap fick se en del, både hemma och sen ute. Jag måste verkligen skaffa alkolås på min snapchat.

Också 2 puss-selfies från fjortisarna innan vi hoppade i taxi lilla biten till Aptit, och hade sedan en riktigt rolig natt! När jag vaknade dagen efter önskade jag att jag hade tagit det lite lugnare, men jag är ändå ute så sällan så när jag väl är det får jag väl köra på 100% haha. Hade ni också en rolig och galen juldag? Säger bara såhär; tur det bara är juldagen en gång om året.

Gillar

Kommentarer

lindholm
lindholm,
nja, hade en desto roligare julafton då jag och mina tjejer var ute! Betalade dyrt för det på juldagen, men värt det ändå!
nouw.com/lindholm